Passejada Etnobotànica

arbres

Les plantes com a entitats, ens envolten per tot arreu, Les mengem, les vestim, les utilitzem de totes les formes possibles, i les necessitem desesperadament per sobreviure a aquest món, com a generadores d’oxígen i base de la cadena tròfica que són. Com és que així i tot ens costa reconèixer-les com a entitats pròpies?

No es tracta només de disfrutar de la seva bellesa o de conèixer els noms i les propietats.. El despertar en la seva consciència pot ser una tasca que ens dugui molt de temps o es pot agilitzar amb coneixements i eines. Per això, amb aquesta passejada, l’Associació Cap de Fibló i jo mateixa pretenem agilitzar aquest aprenentatge acompanyant-vos en la descoberta i la fascinació de les plantes, mitjançant tots els sentits dels què disposem.

Curiosa casualitat la de què precisament dia 18 de maig sigui el “Dia Internacional de la Fascinació per les Plantes”, cosa que vaig descobrir setmanes després d’haver aparaulat aquesta passejada.. Les meravelloses sincronies de la vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.