El perquè d’aquest Blog

M’he adonat que ja fa estona que compartesc informació amb els qui m’envolten. No ha sigut difícil amb la sort d’haver tingut treballs com els de docent, educadora ambiental, informadora o guia. Feines d’acompanyament i descoberta amb grups de persones, que m’han obert el camí cap a una descoberta de la meva essència de divulgadora.

«Si m’oferissin la saviesa amb la condició de guardar-la per mi sense comunicar-la a ningú, no la voldria..»                                                                                                    SÈNECA (s. I)

La natura ha sigut des de fa molt temps una passió. L’he viscuda també com una “eina” per despertar els sentits amb els alumnes, i amb el fer, he descobert jo mateixa un món de possibilitats; La conexió amb l’entorn, el coneixement d’antics costums,  el plaer de l’autosuficiència, la possibilitat de la pròpia gestió de la salut i d’un consum conscient i sostenible..

Perquè el conèixer fa estimar i no s’estima allò que no es coneix.. Més que un treball, acompanyar a qui ho vulgui descobrir, és per mi un privilegi!

Estic contenta d’haver-me decidit a agrupar aquestes idees i coneixements en un espai  per qui els vulgui trobar o re-trobar, i si et sembla interessant i vols acompanyar-me en aquest viatge des de dins cap a fora i de fora cap dins, em sentiré afortunada.