El perquè d’aquest Blog

M’he adonat que ja fa estona que compartesc informació amb els qui m’envolten. No ha sigut difícil amb la sort d’haver tingut treballs com els de docent, educadora ambiental, informadora o guia. Feines d’acompanyament i descoberta amb grups de persones, que m’han obert el camí cap a una pròpia descoberta de la meva essència de divulgadora.

«Si m’oferissin la saviesa amb la condició de guardar-la per mi sense comunicar-la a ningú, no la voldria..»                                                                                                    SÈNECA (s. I)

La natura ha sigut des de fa molt temps una passió. L’he viscuda també com una “eina” per despertar els sentits amb els alumnes, i amb el fer, he descobert jo mateixa un món de possibilitats; La connexió amb l’entorn, el coneixement d’antics costums,  el plaer de l’autosuficiència, la possibilitat de la gestió de la teva salut i d’un consum conscient i sostenible..

M’alegro d’haver-me engrescat en aquest projecte, arreplegant informació i coneixements en un espai  per compartir amb qui els vulgui trobar o re-trobar.

Perquè conèixer fa estimar i no s’estima allò que no es coneix.. Més que un treball, acompanyar a qui ho vulgui descobrir, és per mi un privilegi!

Si et sembla interessant i vols acompanyar-me en aquest viatge d’escampar llavors de consciència, em sentiré afortunada.