El perquè d’aquest Blog

M’he adonat que ja fa estona que compartesc informació amb els qui m’envolten. No ha sigut difícil amb la sort d’haver pogut treballar com a docent, educadora ambiental, informadora o guia; feines d’acompanyament i descoberta amb grups de persones, que m’han obert el camí cap a una pròpia descoberta de la meva essència divulgadora.

«Si m’oferissin la saviesa amb la condició de guardar-la per mi sense comunicar-la a ningú, no la voldria..»                                                                                                    SÈNECA (s. I)

La natura ha sigut des de fa molt temps una passió. L’he viscuda també com una “eina” per ajudar a despertar els sentits amb els alumnes, i amb el fer, he descobert jo mateixa un món de possibilitats; La connexió amb l’entorn, el coneixement d’antics costums,  el plaer de l’autosuficiència, la possibilitat de la gestió de la teva salut i d’un consum conscient i sostenible..

M’alegro d’haver-me engrescat en aquest projecte, arreplegant informació i coneixements en un espai  per compartir amb qui els vulgui trobar o re-trobar.

Perquè conèixer fa estimar i no s’estima allò que no es coneix..

Més que un treball, acompanyar a qui ho vulgui descobrir, és per mi un privilegi!

Si et sembla interessant i vols acompanyar-me en aquest viatge d’escampar llavors de consciència, em sentiré afortunada.