Taller: Els múltiples usos dels Olis Essencials

 

Taller o e

Els Olis Essencials s’han convertit en un bàsic a la meva vida. Els utilitzo quasi a diari en tot tipus d’usos, per la neteja de la casa, al bany, dins les cremes.. Només la seva olor ja és tot un regal per els sentits, un plaer elevat al nivell terapèutic.

Has sentit parlar de l’aromateràpia? i de la Neurocosmètica? ..possiblement aquestes paraules et resultin conegudes, i tal vegada no et sonin gaire. Hi ha tot un món de recursos sobre el tema que m’encantarà mostrar-te en aquest taller que em sembla un bàsic introductori al món de les plantes i el seu potencial.

Si has vengut a algún taller amb mi sabràs que sempre, pero sempre, utilitzo els O.E. als meus preparats, i molt sovint sorgeixen tot tipus de preguntes sobre el seu ús. No és difícil, però si que cal anar amb compte i saber com fer-ho. Per això estic convençuda que aquest taller t’encantarà.

La seva actuació tant a nivell energètic com biològic és reconegut des de fà moltíssim temps per tot tipus de terapèutes tant de la medicina tradicional com de l’alternativa. Està plè d’exemples al llarg de la història, alguns d’ells realment sorprenents. Perquè doncs sembla que al nostre país només s’utilitza a certs nivells totalment alternatius? Aquesta és una pregunta que molts ens feim. Com sempre, amb aquest taller vull rescatar de l’oblid aquests coneixements ancestrals que semblen oblidats per una pèrdua de la memòria històrica o simplement per els interessos d’alguns que només es preocupen per ells mateixos.

Si creus en un empoderament amb l’ús de les plantes cap a l’auto gestió de la teva salut i benestar, segur que aquest tema et resultarà interessant.

Parlarem d’història per capbussar-nos en la seva cultura i entendre com hem arribat als coneixements que tenim en l’actualitat. Parlarem de la seva producció i de com distingir la qualitat dels O.E. Per això duré varis alambins perquè pogueu veure i participar en l’extracció de les plantes del seu O.E. Farem dinàmiques d’olfacció perquè comenceu a desbloquejar un dels més potents òrgans sensorials que tenim, en molts casos un poc atrofiat: El nas. Explicaré les principals característiques dels olis més emprats i de la multitud de formes d’utilitzar-los. També farem un oli personalitzat segons el vostre gust i necessitat que podreu dur a sobre dins un còmode recipient amb “rollon”.

Com sempre les places seran limitades per crear un ambient familiar i amb atenció plena. Reserveu la vostra per correu o al telèfon del cartell.

Vos hi espero amb mil aromes d’il·lusió!

LLoc: Centre ARC. C/ Pep Not, 43, s’Artà

Inversió: 20€

2 pensaments sobre “Taller: Els múltiples usos dels Olis Essencials

  1. Bon dia
    Aquest curset ha estat molt interessant i mà despertar unes aquiatuts que volia investigà.
    Són se que té fet és comentari de s oli d’oli de Sant Joan

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.