Encontre/Taller a Esporles.

Aquest taller serà un encontre íntim a una finca molt agradable per passar una estona amb la natura i en molt bona companyia. Una via per costar-nos a les plantes i compartir coneixements. Parlarem de plantes, els seus diversos usos, les identificarem, explicarem diverses formes de preparats com la maceració, destila·lació, etc.

Elaborarem sabó de forma artesanal amb el sistema de saponificació en fred. Afegirem les plantes de diferents formes al sabó. Entendrem la tècnica i com adaptar els ingredients segons les necessitats i el resultat que es vulgui.

Després d’una petita pausa per dinar allà mateix, seguirem amb les plantes i els preparats i elaborarem un repel·lent de moscards i un bàlsam per les picades. Parlarem de diverses fòrmules i possibles plantes a utilitzar. També tendrem en compte els olis essencials i els hidrolats.

En acabar t’emportaràs a casa els preparats que hauràs fet tu mateix. I com no, haurem emprat envasos respectuosos i reutilitzables que podràs fer servir moltíssims cops durant les teves futures preparacions.

Si sents que aquest encontre és per tu, no dubtis en apuntar-te aviat perqu les places són limitades. Per assegurar-les et deman una paga i senyal que es pot aportar via Bizum o ingrés bancari. Un cop feta la reserva te faré arribar la ubicació.

T’hi esper amb il·lusió!

2 pensaments sobre “Encontre/Taller a Esporles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.