Herbolària casolana

IMG_1744

Una trobada/taller pels voltants d’Esporles. Una oportunitat per endinsar-se en els usos de les herbes de Mallorca, així com s’ha anat fent des de ben antic. Transmetre els coneixements bàsics pel maneig de les plantes i perdre la por a fer els nostres preparats.

Les plantes silvestres tenen molt a aportar al nostre dia a dia, només cal tenir en compte algunes recomanacions. Passejarem i parlarem de plantes, de com reconèixer les espècies, de com recollir-les bé i després assecar-les i extreure els seus principis actius.

herb oils

Després, al refugi de muntanya de Son Tries, farem alguns preparats que després podràs utilitzar a casa de moltes formes diferents.

El material està inclòs al taller, només cal que portis els pots per endur-te els preparats. 2 pots preferiblement de vidre d’uns 250 g de capacitat i 1 pot d’entre 30 i 50 g.

L’horari és de 9:30h a 13:30h, si vols pots quedar a dinar al refugi, ens prepararan un tumbet mallorquí (amb carn o sense, segons les teves preferències) i ensalada. Quedar-se a dinar és opcional, només cal que avisis amb una setmana d’atelació.

Si vols conèixer les plantes silvestres de Malloca, si vols despertar l’herbolari adormit que tens a dins, vine a gaudir d’aquest matí a la Serra.

Com sempre la principal idea és despertar consciència i coneixements cap a una sobirania i auto gestió de la salut i del benestar.

Només hi ha 15 places, pel que cal inscripció. Es pot participar a partir dels 13 anys. No cal tenir coneixements previs d’herbolària. El cost de l’activitat és de 20€ per persona. El preu especial del dinar és de 10€. Ens trobarem a les 9:30h al refugi de Son Tries.

Aquest taller es farà el 23 de febrer i el 8 de març. Et pots inscriure tant al doodle que circula per whatsapp com al meu correu. Al doodle, en estar ple el dia 23, t’hauràs d’inscriure al dia 8. Si tens dubtes pots enviar-me un correu electrònic perquè sempre està bé fer una llista d’espera per si es desapunta algú.

Si vols et pots subscriure al blog per rebre informació d’altres tallers i publicacions. Només cal que introdueixis el teu correu electrònic a l’apartat “segueix el blog”.

2 pensaments sobre “Herbolària casolana

  • Hola Vanesa,
   Me alegro por tu interés. Para recibir información tienes que suscribirte a este blog. Lo puedes hacer en la parte de abajo de la página principal. Poniendo tu correo electrónico en la casilla correspondiente y pulsando el botón de subscripción.
   Un saludo,

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.