Inici de tallers a Can Kalet

bàlsam

Aquest taller neix amb la il·lusió d’introduir-vos al meravellós mon de les plantes del nostre entorn i dels remeis i usos casolans que podem fer a casa amb elles. En aquest taller, espero que el primer de molts, veurem com preparar bàlsams i personalitzar-los segons les vostres necessitats. Parlarem de plantes, d’olis, de la maceració, de la cera d’abella i d’altres ingredients interessants per utilitzar. Descobrirem dels avantatges dels productes casolans envers els comercials i farem una passa cap a l’autosuficiència.

El bàlsam que farem de mostra serveix per alleugerir els mals que provoquen el fred i el vent de l’hivern a la pell sensible. El podem fer servir tant als llavis com a altres parts com per exemple les escaldadures i sequedats d’un nas refredat.

Vos emportareu una mostra a casa per provar-ho  i animar-vos a fer-ho vosaltres mateixos.

Si és del vostre interès, apunteu-vos abans no s’ompli enviant-me un mail o cridant al telèfon del cartell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.